avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua ! Locuiesc la bloc cablu de alimentare de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua ! Locuiesc la bloc cablu de alimentare de la curentul ...

Buna ziua ! Locuiesc la bloc cablu de alimentare de la curentul electric care este situat pe casa scari cu tot cu contoare si pina la intrarea in apartamentul meu este vechi de 50 de ani si asi dori sa-l schimb cu un cablu de alimentare nou electric de la panoul electric casa scari si pina la tablou meu apartament ! Ce taxa trebuie sa platesc pentru inlocuirea cablu vechi cu un cablu nou de alimentare electrica ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:04, 13 Februarie 2025
Va sfatuiesc sa nu faceti dvs. aceasta inlocuire.
Discutati acest lucru la as. prop. si dansii sa faca toate diligentile necesare (probabil ca o sa se apeleze la o firma specializata).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil tablou electric - scara blocului mishumishu mishumishu Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati sa lamuresc urmatorul aspect: Tabloul electric de pe scara blocului este neasigurat si oricine poate umpla la sigurante. ... (vezi toată discuția)
Tabloul electric din casa scarii. tiberiu8mai tiberiu8mai Buna seara. Va rog sa-mi spuneti sub administrarea cui intra tabloul de sigurante si telefonie din casa scarii blocului. Noi ,asociatia, daca suntem de comun ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care ... Alexandrugh Alexandrugh Bună ziua am pe scara blocului un panou electric general care este împărțit în mai multe sigurante este destul de vechi și funcționează pe sigurante cu ... (vezi toată discuția)