avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Buna ziua ! Doresc deschiderea unei activitati de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Buna ziua ! Doresc deschiderea unei activitati de manichiura ...

Buna ziua ! Doresc deschiderea unei activitati de manichiura in propria locuinta . Stiu ca imi trebuie curs manichiura acreditat !
Ce criterii sunt necesare pentru a face acasa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 13 Februarie 2025
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am terminat un curs acreditat de manichiura si as ... Gabriela12345 Gabriela12345 Buna ziua, am terminat un curs acreditat de manichiura si as dori sa deschid un pfa acasa dar sa desfasor si activitatea la domiciliul clientelor . Ce ... (vezi toată discuția)
Am un pfa pe care am un singur obiect de activitate. dorinaborcau dorinaborcau Buna ziua! am un PFA pe care am un singur obiect de activitate, respectiv coafura .... As vrea sa imi mai pun cateva coduri pentru produse handmade, ... (vezi toată discuția)
Pret corect deschidere intreprindere individuala - detalii ii gianina17 gianina17 Buna ziua , Sunt noua pe forum , deci cred ca am plasat bine acest topic... Problema mea este ca doresc sa deschid o II (salon de manichiura pedichiura ... (vezi toată discuția)