avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara, în urma divorțului am obținut custodia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara, în urma divorțului am obținut custodia copiilor, ...

Bună seara, în urma divorțului am obținut custodia copiilor, tatăl fiind obligat la plata pensiei alimentare. Anul acesta tatăl a decedat la 53 ani, nefiind pensionar, și nu are stagiul de cotizare minim de 15 ani Copiii pot beneficia de pensie dd urmaș sau vreun ajutor social?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru copil minor vitelaruadina vitelaruadina Buna seara. Tatal meu a decedat acum 2 luni, el a lucrat aproximativ 16 ani; am un frate minor, mama mea este fara servici, ajutati-ma , va rog, cu raspunsul ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copii mici goby goby Buna ziua, Tatal in varsta de 32 de ani a decedat. IN momentul decesului tatal primea ajutor social, nu a avut niciodata serviciu.Cei doi copii minori, de 3 ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata sau de urmas gabrielvisan gabrielvisan Tatal meu face anul acesta 55 de ani. Are 30 ani pe cartea de munca. poate primi vreun fel de pensie? Mama mea are 10 ani pe cartea de munca cu grupa. a murit ... (vezi toată discuția)