avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, în calitate de persoană juridică care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, în calitate de persoană juridică care desfășor ...

Bună ziua, în calitate de persoană juridică care desfășor activitate la punctul de lucru, care este și sediu social, dar NU produc gunoi, nu beneficiez și nu doresc serviciu de salubrizare, sunt obligat de lege să închei un astfel de contract? Sunt pasibil de amendă? Care lege? Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
ionutpop31, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:00, 13 Februarie 2025
Mergeti la sediul societatii de salubrizare si discutati la serv. Contracte.
Eu am avut PF (administator condominii) si sediul social in locuinta personala. Nu m-am "lovit" de aceasta chestiune.
Acum, ce sa zic, cred ca depinde si de activitatea pe care o desfasurati la punctul de lucru...
Cum spuneam, mergeti la sediu, discutati si sa va puna la dispozitie si partea de legislatie specifica - apoi mai discutam.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa salubrizare sector 4 FPG FPG Buna seara! Am un PFA, cu sediul in sectorul 4 (doar sediu, nu si punct de lucru). La sediul firmei nu se desfasoara nicio activitate, este doar locuinta ... (vezi toată discuția)
Contract salubrizare minim. contract comodat sdjony sdjony Buna ziua, Am si eu un SRL (fotografii la nunti, botezuri)care functionaza pe baza unui contract de comodat. In acesta se specifica faptul ca utilitatile se ... (vezi toată discuția)
Lipsa contract salubrizare - inspectorii din primarie dau avertisment verbal pentru o eventuala amenda 10314 10314 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament compus din 3 camere situat la parterul unui bloc din sectorul 6, Bucuresti. De asemeni, sunt unicul asociat al ... (vezi toată discuția)