Am si eu un SRL (fotografii la nunti, botezuri)care functionaza pe baza unui contract de comodat. In acesta se specifica faptul ca utilitatile se platesc de catre persoana fizica, nu de firma. Nu am alt punct de lucru. Nu am nici un angajat. Am primit o notificare de curand prin care firma de salubrizare ma obliga sa inchei un contract cu o valoare de 0,25 m3 de deseu pe luna. Asta in conditiile in care am un contract de comodat, nu am angajati, nu am avut venituri pentru ca nuntile sunt interzise in aceasta perioada. Aveti idee daca este vreo lege care ma obliga sa inchei contract, chiar daca am contract de comodat si daca este vreo lege care ma obliga sa platesc o,25m3 pe luna desi eu nu generez nici un gram de gunoi. Nu mi se ofera nici posibilitatea sa inchei contract de salubrizare pe cantitate variabila, Multumesc.
clauza din contractul de comodat e usor ilegala. dvs aveti o firma la adresa ..... iar pentru aceasta se platesc serviciile locale la tarif de societate comerciala. firma de salubrizare tarifeaza conform hotararii consiliului local.
pentru ca sa platiti pe persoana fizica, ar fi trebuit sa inregistrati sediu fara activitate economica. iar punctul de lucru sa fie in alta parte. fiindca la CAEN-ul dvs, trebuie sa aveti un loc in care sa va desfasurati activitatea.
Autorizatii
Xandor
As dori sa stiu daca pentru un SRL-D cu codul caen 7420- Activități fotografice ,sunt necesare anumite autorizatii de functionare de la primarie avand in ... (vezi toată discuția)