avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In urma vanzarii unui autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In urma vanzarii unui autoturism (10.02.2025), ce ...

Buna ziua! In urma vanzarii unui autoturism (10.02.2025), ce demersuri se pot face pentru a-mi pastra numarul la viitorul autoturism (planificare pentru a-l inregistra o am in data de 28.03.2025). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 21:38, 14 Februarie 2025
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o cerere de pastrare a nr de inamtriculare la serviciul DRPCIV si achitati o taxa de 30 lei. Rezervarea este valabila 12 luni. Pentru a va putea inmatricula noua masina la data de 28.03.2025, cu nr de inmatriculare rezervate, este necesar ca noul cumparator sa inmatrculeze masina pe numele sau inainte de aceasta data.
Va multumesc!
Obligați cumpărătorul să ia Nr provizorii că Dvs rezervați Nr ptr viitoarea mașina .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism instrainat de la fiu catre tata. fiul nu a rezervat ... Daniel Vidoe Daniel Vidoe Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a rezervat numerele de inmatriculare, iar tatal (cumparator) doreste sa le pastreze de la vanzator, fara a ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru radiere si pastrare numere pentru alt autoturism Marius2904 Marius2904 Buna ziua! Am urmatoarea speta: 1) am un autovehicul cu care am facut accident,se poate repara, dar costa peste valoarea ei. Este depozitat la maica mea la ... (vezi toată discuția)
Recuperare placute inmatriculare auto! GeorgeGhelcea GeorgeGhelcea Salut. Ma confrumt cu o problema de ceva timp. Am nevoie de ajutorul cuiva sa ma lamureasca in privinta problemei. Nu vreau sa scriu prea mult... ... (vezi toată discuția)