avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! In urma vanzarii unui autoturism ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! In urma vanzarii unui autoturism (10.02.2025), ce ...

Buna ziua! In urma vanzarii unui autoturism (10.02.2025), ce demersuri se pot face pentru a-mi pastra numarul la viitorul autoturism (planificare pentru a-l inregistra o am in data de 28.03.2025). Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 17:09, 31 Martie 2025
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti o cerere de pastrare a nr de inamtriculare la serviciul DRPCIV si achitati o taxa de 30 lei. Rezervarea este valabila 12 luni. Pentru a va putea inmatricula noua masina la data de 28.03.2025, cu nr de inmatriculare rezervate, este necesar ca noul cumparator sa inmatrculeze masina pe numele sau inainte de aceasta data.
Va multumesc!
Obligați cumpărătorul să ia Nr provizorii că Dvs rezervați Nr ptr viitoarea mașina .
Numere provizorii nu se libereaza pentru masinile care au regimul de "transfer de proprietate in RO",

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu imi pot folosi numerele de inmatriculare Cozsminescu Cozsminescu Buna ziua , O sa fiu cat mai scurt si la obiect posibil, Tatal meu s-a prezentat la DRPCIV in urma cu 6 ani , pentru a rezerva un Numar de ... (vezi toată discuția)
Autoturism instrainat de la fiu catre tata. fiul nu a rezervat ... Daniel Vidoe Daniel Vidoe Autoturism instrainat de la fiu catre tata. Fiul nu a rezervat numerele de inmatriculare, iar tatal (cumparator) doreste sa le pastreze de la vanzator, fara a ... (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)