avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut! In data de 27 septembrie 2024 am fost luat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut! In data de 27 septembrie 2024 am fost luat cu pistolul ...

Va salut! In data de 27 septembrie 2024 am fost luat cu pistolul TruCam din spate,politistul fiind pe o strada la intrarea in localitate! Mi.am luat permisul inapoi am depus contestatia! Am vreo sansa de castig daca am fost luat din spate radarul fiind ascuns? Politistul a spus ca am avut 101km
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
shane33, utilizator

Alte discuții în legătură

Radar 101km/h GABRIELA30 GABRIELA30 Buna seara, Sunt disperata am condus in localitate ci 101km/h. Mi-a facut proces verbal si imi suspenda carnetul de conducere pe 90 zile, am amenda 810 ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat, plangere contraventionala roxi_claus roxi_claus mi sa suspedat permisul pe 3 luni si o amenda de 1000ron pt ca avem 101km in localitate politistul mia zis ca daca fac contestatie am 95% sansa sa se anuleze ... (vezi toată discuția)
Nr. de imatriculare scris gresit in p.v. Anonim174829 Anonim174829 Buna seara tuturor! Imi cer scuze pentru repost la aceasi intrebare! Am vazut ca mai sunt intrebari de genul, dar as prefera sa.mi descriu propia ... (vezi toată discuția)