avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere suspendat, plangere ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere suspendat, plangere contraventionala

mi sa suspedat permisul pe 3 luni si o amenda de 1000ron pt ca avem 101km in localitate politistul mia zis ca daca fac contestatie am 95% sansa sa se anuleze suspendarea ce fel de contestatie sa fac credeti ca am vreo sansa nu am mai avut antecedente rutiere pana acum . va multumesc
Cel mai recent răspuns: roxi_claus , utilizator 08:49, 12 Martie 2012
politistul v-a spus asta ca sa nu faceti scandal sau sa nu va certati cu el, insa din punctul nostru de vedere nu aveti nici o sansa...oricum, pentru o astfel de fapta legislatia noastra e mult prea blanda...intr-o tara civilizata v-ar fi anulat permisul de conducere pe viata si v-ar fi confiscat masina...:thumbup:
cu tot respectul dar nu am intrat pe forum sa imi tineti dvs lecti de morala eu am cerut un sfat nu o lectie de morala era de ajuns fraza ca nu am nici o sansa si nu mai vb de bunatatea legi ca au fost alti care au omorat oameni cu masina si tot nu au mai patit nimic cei cu 130km sau 113 km in localitate nau mai patit nimic si eu pt 101km am fost sanctionata asa ca nu imi ziceti mie ca lege e prea blanda
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2012
roxi_claus, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul rutier. radar. contestatie kkmak kkmak Buna ziua. Pe scurt: am luat un Radar in localitatea Urechesti(intre Adjud-Onesti) cu 75km/h. Initial am primit 3pct si 300ron (nu aveam nici talonul).Deoarece ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu oroszattila oroszattila Buna ziua! Azi am patit ceva ce mi se pare complet ireal... un abuz tipic militenesc. Locuiesc in Targu Mures, si m-am dus la un depozit de materiale ... (vezi toată discuția)
Numar auto completat gresit in procesul verbal de contraventie cosminvld cosminvld Buna ziua. In data de 13.06.2011 am fost oprit in localitatea Afumati, jud. Ilfov de catre un politist, si neavand permisul de conducere asupra mea, am fost ... (vezi toată discuția)