avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Codul Rutier. Radar. Contestatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Codul Rutier. Radar. Contestatie

Buna ziua. Pe scurt: am luat un Radar in localitatea Urechesti(intre Adjud-Onesti) cu 75km/h. Initial am primit 3pct si 300ron (nu aveam nici talonul).Deoarece nu am vrut sa semnez si am zis (vorbind civilizat)ca vreau sa fac contestatie, agentul (tot civilizat) a scris pe PV exact asa: 3pct+10pct=13pct si 300rom+1000ron=1300ron. Pe langa cateva motive pe care le-am scris eu in contestatie am scris si ca se poate vedea foarte usor ca "militianul" a facut din PV o lectie de matematica. In prima instanta am primit respinsa contestatia pe motiv ca trebuia sa fac Intampinare la PV(sau asa ceva), am facut cum au zis cei de la Judec si au aprobat contestatia.
Intrebare:1. Mai am vre o cale de atac dupa ce-mi vine hotararea? (eu mai am nevoie de cca 10 zile pt.a mi se anula cela 4 pct. care le aveam de dinaintea celor 13)
2.Dupa ce-mi vine pronuntarea ,daca nu castig,care sant pasii prin care voi fi anuntat sa predau permisul de con.deoarece am depasit cele 15pct penal.?
3.Daca ma fac ca ploua si zic ca nu am stiut ca am acumulat 15pct. ce se poate intampla in cazul unui accident sau daca ma descopera in trafic?
Sper ca nu am scris prea mult si urmaresc cu interes raspunsurile dvs. VA MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:07, 10 August 2013
Conform dispozitii in vigoare impotriva hotararii instantei de fond aveti dreptul sa declarati recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal nesemnat ! Criselly99 Criselly99 Buna ziua. Astazi,15 Sept 18, am fost oprit de catre un echipaj de politie,la intrarea in localitatea Tuzla,jud Constanta. Am dat actele politistului ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pe o perioada de 90 de zile marian24gam marian24gam Buna ziua Acum o saptamana am fost surprins in localitate cu aparatul radar(aparatul fiind pe un logan din ala vechi nu MCV ,avand detector radar am franat ... (vezi toată discuția)
Neoprirea la semnalul politistului in trafic Unknownartist Unknownartist Salutare tuturor! Filmul se deruleaza asa: radar masina mcv, un politist face semn, eu nu opresc, nu au venit in umrarie dupa mine.. (in ideea ca poate imi ... (vezi toată discuția)