avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Neoprirea la semnalul politistului in trafic
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Neoprirea la semnalul politistului in trafic

Salutare tuturor!
Filmul se deruleaza asa: radar masina mcv, un politist face semn, eu nu opresc, nu au venit in umrarie dupa mine.. (in ideea ca poate imi ia permisu am sters-o, foarte proasta decizie , stiu!)
Duminica seara ora 12 noaptea ma trezesc cu echipajul de politie care strigau pe la poarta( credeam ca vine instiintare in posta nici de cum sa vina ei la usa)
Mi-au cerut toate documentele permis talon asigurare etc(toate in regula) permisu l-au retinut si am primit o dovada, in PV nu stiu ce au scris pentru ca nu l-am semnat, pe dovada scrie: neoprirea la semnalul politistului rutier aflat in exercitiu. nici decum pentru viteza pentru ca nu poate vedea nr de inmatriculare pe radar, fiind motocicleta nr se afla doar in spate.

1) Nu se pune problema de amenda dar de permis am nevoie, ce ar trebuie sa scriu in contestatie?
2) trebuie sa apelez la un avocat respectic dat in instanta?
3) ce sanse de castig am?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Unknownartist , utilizator 20:07, 12 Iunie 2017
Trebuie sa asteptati sa primiti PV ca sa formulati plangere contraventionala.
Daca sa prespunem ca eu aveam motocicleta in vanzare iar posibilul cumparator pleaca in proba cu motocicleta, se intoarce , ii predau inapoi actele si banii pentru ca nu a cumparat-o, iar eu nu am retinut numele... Am tot cautat in articole si nu am gasit nimic concret in cazul asta, care sunt urmarile? in ideea ca ma aleg cu amenda dar nu permis suspendat. multumesc pentru raspunsuri!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat - depasire regulamentara zolano zolano Buna, DE60, in afara localitatii, singur in masina, zona cu depasire interzisa din cauza curbelor, o masina circula tras spre marginea drumului cu 40 la ... (vezi toată discuția)
Fuga de politie savumihai savumihai in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar. Politistul a iesit ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda radar bogda_24 bogda_24 Buna ziua. Am luat azi 29.05.2012 o amenda de radar pe DN1 la intrare in Ploiesti dinspre Bucuresti. Ideea este ca m-a luat un MCV si m-a oprit alt politist la ... (vezi toată discuția)