avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Avocat-platitor de TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Avocat-platitor de TVA?

Buna seara,
Sunt avocat si vreau sa stiu care este plafonul pentru luarea in evidenta ca platitor de TVA.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornelia Tulpan , Contabil 13:03, 11 Februarie 2010
stimate coleg,:)
urmariti normele in materia fiscala pentru a afla rasp la problema ridicata de dvs..sau daca tineti neaparat sa platiti TVA fara sa aveti inca plafonul depasit se poate opta pentru acesta prin declaratia ce o depuneti la organele financiare...Multa bafta!
35000 euro, calculati la cursul de la data aderarii, respectiv 3,3817 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul cifrei de afaceri pentru plafonul de 35000 (trecerea la tva) loremaria loremaria Buna ziua, ma puteti ajuta cu valoarea cursului EURO la care se face calculul cifrei de afaceri pentru a sti daca s-a depasit plafonul de 35000 de euro ? In ... (vezi toată discuția)
Facturarea serviciilor catre societete din grecia OMHR OMHR buna ziua am o intrebarebare,facturile de servicii(consultanta software) facute de o PFA care a depasit plafonul si este platitoare de tva se factureaza cu ... (vezi toată discuția)
Plafon tva talmacel talmacel Buna ziua, Am o problema cu o firma infiintata in anul 2007, si in anul 2009 in noiembrie a depasit plafonul de tva de 35000 euro. Va rog sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)