avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua daca am datorii la banca poate să îmi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua daca am datorii la banca poate să îmi oprească alocația ...

Buna ziua daca am datorii la banca poate să îmi oprească alocația prin mandat poștal
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 13 Februarie 2025
Art 729 C.proc.c.iv. - Limitele urmăririi veniturilor bănești
(7) Alocațiile de stat și indemnizațiile pentru copii, ajutoarele pentru îngrijirea copilului bolnav, ajutoarele de maternitate, cele acordate în caz de deces, bursele de studii acordate de stat, diurnele, precum și orice alte asemenea indemnizații cu destinație specială, stabilite potrivit legii, nu pot fi urmărite pentru niciun fel de datorii.

...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu pre si postnatal - poprire Irina C Irina C Buna ziua, Imi puteti spune va rog cum pot evita poprirea pe indemnizatia virata in contul unei banci in cazul unei potentiale executari silite datorate ... (vezi toată discuția)
Poprire alocație copii Florinbob Florinbob Buna ziua . Doresc sa aflu daca banca .. mai exact CEC-ul pote sa opreasca alocatia copiilor din cauza datoriei . si ce pot faxe in aceasta privinta ? (vezi toată discuția)
Suma blocata Ana maria 1987 Ana maria 1987 Buna ziua am poprire pe salariu si acum.am intrat in concediu prenatal dar pe cont am o suma blocata de 2.350 ron .As putea sa i recuperez cumva? (vezi toată discuția)