avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA pentru a putea să colaborez în paralel și cu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA pentru a putea să colaborez în paralel și cu alți beneficiari

Bună ziua,
Sunt asistentă medicală generalistă, profesez de 20 ani, în prezent lucrez la un cabinet privat cu contract de muncă.
Aș dori să îmi deschid un PFA pentru a putea să colaborez în paralel și cu alți angajatori. Vă rog să îmi spuneți dacă este posibil și ce presupune asta.
Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 13 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Nurse 01 , utilizator 12:56, 18 Februarie 2025
Puteti avea firma proprie, inregistrata la RC si cu activitate declarata la ANAF in vederea impozitarii si taxarii.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt asistent medical bfkt și vreau să de deschid ... Cătă2001 Cătă2001 Bună ziua, sunt asistent medical BFKT și vreau să de deschid un cabinet de masaj terapeutic și dermato cosmetica facială și remodelare corporala ca ... (vezi toată discuția)
Asistent medical generalist + pfa = ? jonelsorel jonelsorel Sunt asistent medical generalist si doresc sa-mi infiintez un PFA (in Constanta). La Registrul Comertului mi s-a spus ca nu exista cod pentru aceasta functie. ... (vezi toată discuția)
Cabinet unde sa practic chiropodologia Bineata Bineata Buna ziua ,vreau sa mi deschid un cabinet unde sa practic chiropodologia( unghii incarnate,curățare tălpii și micoze)fără sânge.Eu fiind asistent ... (vezi toată discuția)