Pagubit in cazul unui accident rutier acum 5 luni, recuperare daune in regie propie RCA.
Detin o motocicleta aceasta are multiple daune, la prima oferta din partea celor de la Groupama am primit 7700 lei. Valoarea reala al costului de reparatie fiind mult mai mare. Am vizitat un service autorizat in vederea efectuarii unui deviz de reparatie iar in final costul reparatiei din deviz a ajuns la 7800 EURO!
Acum urmeaza intrebarea: Cat la % din acest cost sunt obligati cei de la Groupama sa il acopere si ce este de facut in cazul in care ei revin tot cu o oferta absurda?
Nu aleg un service pentru a repara motocicleta pentru ca nu exista service-uri moto de calitate in zona mea, si din experientele altor persoane chiar si in service-uri autorizate ale marcii se repara prost, cu acestea spuse aleg sa imi repar singur motocicleta pentru ca am toate cele necesare in vederea reparatiei ( Unelte,scule ) .
Este vorba despre o motocicleta cu 22k km iar valoarea reala pe piata SH este de 9000 EUR.
UPDATE:
Am primit mail de la asigurator ca suma devizului de reparatie depaseste pragul lor limita de despagubire astfel se incadreaza la o dauna totala economica . Astept o noua oferta din partea lor.
Exista dezavantaje in vederea primirii daunei totale economice excluzand revanzarea motocicletei cu un pret mai scazut in viitor deoarece a fost implicat intr-o dauna cu o suma mare?
Despăgubire rca
ADR_C
Bună ziua,
O să descriu pe scurt evenimentul și cele întâmplate ulterior.
Am fost accidentat destul de tare de un domn care mi-a tăiat calea; ... (vezi toată discuția)