Nu ca nu as vrea sa implic . Dar a zis sa ne înțelegem . Dar nu vrea sa dea ce am cerut . Și mie nu mi plac oamenii care se fac ca plouă . Dacă las fără sa zic nimic mă cam ia de proasta nu . Scuze de expresie dar așa are el impresia .
Nu stim situatia, insa aveti grija sa faceti amiabila in maxim 24 de ore. Intelegerea amiabila este o negociere, unul cere, altul ofera, se mai renunta la unele pretentii, se mai pluseza la altele...
Eu stăteam pe trotuar și așteptam culoarea verde la semafor sa traversez ca pieton , iar o mașină era parcată cu spatele drept înspre mine cum ar veni gen în spatele meu chiar. Eu nu l-am auzit pe acel bărbat sa se urce în mașină . Eram atentă la semafor sa văd când se face verde . Acea mașină a dat cu spatele și m a lovit în acel moment când s a făcut verde și semaforul . Eu deja eram căzută ca m a și împins de la lovitură în spate .El a coborât din mașină și a venit la mine și mi-a zis oh doamne , nu se poate așa ceva . Te-am lovit?? I-am zis da , dar tu nu te uiți în oglinzi , ai luneta i-am zis , în același moment el a spus ca nu m a văzut . I-am spus dacă te uitai în luneta sau în oblici n-a vedeai. El a zis , da recunosc nu m am uitat , m-am grăbit și nu m-am uitat deloc în oglinzi . I-am spus cum poți pleca de pe loc fără sa te asiguri în oglinzi ca au dreptul sa pleci . Nu se poate așa ceva. Atunci el mi a zic . Hai sa ne înțelegem te rog . Te rog te rog nu te du la poliție . Îți dau ce vrei . Dar acum nu vrea sa dea. Da a trecut de luni și nu m-am dus am pierdut cele 24 ore. . El îmi zicea îți plătesc blugii care ți i-am rupt și repar unghia căci m-am lovit la o unghie ... în fine . Dar m-am lovit foarte rău la genunchiul drept și cum mi a dat cu spatele . Mi a dat în spate și de atunci mă doare foarte rău coloana . Eu în principiu am probleme cu coloana cervicală dar mă doare și mai jos acum . Și el zice ca nu crede ca de la acea lovitură s-a mă doară așa spatele . El zice ca fost a fost atac de panică . Dar nu a fost doar atât . Dacă nu era verde semaforul unde am căzut spre strada din stânga puteau veni mașini și cine poate știi ce se mai întâmpla atunci .
Cercetare penala
cziegler
Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)