avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot face pe cineva să-mi plătească daune ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot face pe cineva să-mi plătească daune într-un accident ...

Cum pot face pe cineva să-mi plătească daune într-un accident fără să implic poliția?
Nicicum. Poliția este organul care cercetează, împreună cu procurorul desemnat.
De ce nu doriți implicarea organelor abilitate?
Nu ca nu as vrea sa implic . Dar a zis sa ne înțelegem . Dar nu vrea sa dea ce am cerut . Și mie nu mi plac oamenii care se fac ca plouă . Dacă las fără sa zic nimic mă cam ia de proasta nu . Scuze de expresie dar așa are el impresia .
Nu stim situatia, insa aveti grija sa faceti amiabila in maxim 24 de ore. Intelegerea amiabila este o negociere, unul cere, altul ofera, se mai renunta la unele pretentii, se mai pluseza la altele...
Descrieți cât mai explicit și detaliat incidentul
Eu stăteam pe trotuar și așteptam culoarea verde la semafor sa traversez ca pieton , iar o mașină era parcată cu spatele drept înspre mine cum ar veni gen în spatele meu chiar. Eu nu l-am auzit pe acel bărbat sa se urce în mașină . Eram atentă la semafor sa văd când se face verde . Acea mașină a dat cu spatele și m a lovit în acel moment când s a făcut verde și semaforul . Eu deja eram căzută ca m a și împins de la lovitură în spate .El a coborât din mașină și a venit la mine și mi-a zis oh doamne , nu se poate așa ceva . Te-am lovit?? I-am zis da , dar tu nu te uiți în oglinzi , ai luneta i-am zis , în același moment el a spus ca nu m a văzut . I-am spus dacă te uitai în luneta sau în oblici n-a vedeai. El a zis , da recunosc nu m am uitat , m-am grăbit și nu m-am uitat deloc în oglinzi . I-am spus cum poți pleca de pe loc fără sa te asiguri în oglinzi ca au dreptul sa pleci . Nu se poate așa ceva. Atunci el mi a zic . Hai sa ne înțelegem te rog . Te rog te rog nu te du la poliție . Îți dau ce vrei . Dar acum nu vrea sa dea. Da a trecut de luni și nu m-am dus am pierdut cele 24 ore. . El îmi zicea îți plătesc blugii care ți i-am rupt și repar unghia căci m-am lovit la o unghie ... în fine . Dar m-am lovit foarte rău la genunchiul drept și cum mi a dat cu spatele . Mi a dat în spate și de atunci mă doare foarte rău coloana . Eu în principiu am probleme cu coloana cervicală dar mă doare și mai jos acum . Și el zice ca nu crede ca de la acea lovitură s-a mă doară așa spatele . El zice ca fost a fost atac de panică . Dar nu a fost doar atât . Dacă nu era verde semaforul unde am căzut spre strada din stânga puteau veni mașini și cine poate știi ce se mai întâmpla atunci .

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog ajutati-ma cu un raspuns, astazi am avut un ... anca14cris anca14cris Buna seara. Va rog ajutati ma cu un raspuns, astazi am avut un accident rutier fara victime mai exact intr o intersectia trecand pe culoare verde a ... (vezi toată discuția)
Cercetare penala cziegler cziegler Buna ziua, trec printr-o situatie foarte ciudata si nu stiu cum sa procedez mai departe. O sa povestesc pe indelete speta si va rog frumos sa ma ajutati cu o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier pe trecerea de pietoni, victima lovita si aruncata in aer si care si-a pierdut cunostinta pana la venirea ambulantei reli_relly reli_relly Buna seara. Am patit un lucru groaznic .Doresc sa ma sfatuiti cum sa procedez ,care sunt procedurile legale de urmat sa imi gasesc dreptatea in justitie ,sa ... (vezi toată discuția)