avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Depunerea declaratiei unice?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Depunerea declaratiei unice?

Bună ziua! Sunt reprezentant ( client) la o firmă de cosmetice de la care am cumpărat produse în valoare de aproximativ 50000 lei în decursul unui an. Bineînțeles am cumpărat aceste produse pentru familie , cadouri și pt a avea un discount mai mare am mai dat din ele și la colege, prietene cărora le-am dat la prețul de achiziție.
Există vreo prevedere legală care îți interzice să cumperi ca și persoană fizică ( pensionar fiind) produse într-o anumită limită?
Întreb acest lucru pentru că tot mai des am auzit că persoanele fizice au primit scrisori de la Anaf prin care sunt invitate să completeze declarația 212 . MULȚUMESC ANTICIPAT Pt RĂSPUNS!
Ultima modificare: Vineri, 14 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Marfa cumparata din supermarket pe persoana fizica ciucur ciucur ce se intampla daca cumperi marfa pe persoana fizica dintr-un supermarket? o cunostinta de-a mea a fost chemata la control pt ca a cumparat marfa pe persoana ... (vezi toată discuția)
Ce presupune vinzarea directa Alina Moldovan Alina Moldovan Buna ziua.As dori sa editez un catalog cu anumite produse (cosmetice si suplimente alimentare) cu care sa fac vinzarea directa catre clienti a acestor ... (vezi toată discuția)
Achizitii de produse dela persoane fizice stefanitaorzan stefanitaorzan Buna ziua Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care ... (vezi toată discuția)