avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ce presupune vinzarea directa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ce presupune vinzarea directa

Buna ziua.As dori sa editez un catalog cu anumite produse (cosmetice si suplimente alimentare) cu care sa fac vinzarea directa catre clienti a acestor produse.De asemenea,as dori sa recrutez colaboratori,carora sa le acord discounturi din pretul produselor in functie de valoarea comenzii,dar si bonusuri pentru recrutarea de noi cumparatori directi (colaboratori),bonusuri constand in reducere de pret din valoarea comenzii sau produse cadou.
Eu sint administrator unic al unei societati comerciale pe care nu am mai folosit-o din 2005,dar fiind la inceput de afacere nu imi permit sa platesc acel forfetar asa ca m-am gindit sa incerc sa obtin o autorizatie pe persoana fizica sau de intreprindere individuala.Din pacate nu stiu prea multe despre aceste forme de autorizare si ma intreb daca pot presta activitatea pe care doresc pe o asemenea forma de autorizare.V-as fi extrem de recunoscatoare daca m-ati putea sfatui in acest sens: care din cele doua forme este mai avantajoasa pt mine,care m-ar putea limita la un moment dat in activitate,eventual daca ma puteti sfatui si in privinta acestei forme de comert (despre care trebuie sa recunosc ca nu stiu prea multe) de ce anume ar trebui sa tin cont (am nevoie de casa de marcat?)(cumparatorii mei directi,cei care primesc discount pt valoarea comenzilor si bonusuri pt recrutarea altor cumparatori,trebuie neaparat sa isi faca autorizatie de persoana fizica? as vrea sa fie cit mai simpla treaba pt ei).Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Moldovan , utilizator 13:20, 30 Iulie 2010
mda...presupun ca-i complicata tare treaba cu vinzarea asta directa,de nu mi-a raspuns nimeni nici macar la jumatate de intrebare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa retur- vanduta pe bon fiscal loredana.m loredana.m buna ziua, am o firma care are 2 gestiuni :cu ridicata si cu amanuntul. La vanzarea cu amanuntul am clienti care se trezesc ca le mai raman materiale si pe ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli Andreea.B Andreea.B Buna ziua, De curand am luat amenda pt ca am acordat discount la o factura care a fost platita cash. Ne-am gandit sa trecem in contract ca putem acorda ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura grupmodal grupmodal Vreau sa va prezint urmatorul caz cu care ma confrunt de ceva vreme si nu stiu cum sa il rezolv. Mai multe firme de distributie pentru a ascunde pretul real ... (vezi toată discuția)