avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensionarul care a beneficiat de pensie de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensionarul care a beneficiat de pensie de invaliditate gr1 grav ...

Pensionarul care a beneficiat de pensie de invaliditate gr1 grav cu însotitor și a ieșit la pensie la. limita de vîrsta și beneficiind în continuare de dreptul la indemnizație de însotitor care este scutit la ,,impozitul,, pe mașină, poate beneficia și de dreptul de a parca pe un loc de parcare cu însemnul ,,handicap,, deoarece cele cu însemnul ,,handicap,,. Dacă DA atunci care sunt pașii de urmat pentru a fi în legalitate.
Cel mai recent răspuns: Bukos , utilizator 19:21, 14 Februarie 2025
Pe locurile de parcare cu insemnul handicap ,au dreptul să parcheze persoanele cu handicap care beneficiaza de legitimații albastre si insotitorii lor.

Fratila Tudor a scris:

Pensionarul care a beneficiat de pensie de invaliditate gr1 grav cu însotitor și a ieșit la pensie la. limita de vîrsta și beneficiind în continuare de dreptul la indemnizație de însotitor care este scutit la ,,impozitul,, pe mașină, poate beneficia și de dreptul de a parca pe un loc de parcare cu însemnul ,,handicap,, deoarece cele cu însemnul ,,handicap,,. Dacă DA atunci care sunt pașii de urmat pentru a fi în legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit mai devreme un răspuns ca nu poți beneficia de pensie ... Fratila Tudor Fratila Tudor Am primit mai devreme un răspuns ca nu poți beneficia de pensie de invaliditate și sa fi încadrat și cu handicap,dar din răspunsurile date altor ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)
Pensie invaliditate pensionar care lucreaza cu jumatate de norma InaBucur InaBucur Situatia este urmatoarea: persoana este pensionata la limita de varsta si lucreaza cu jumatate de norma intr-un domeniu conex, varsta 66 ani. De o luna sufera ... (vezi toată discuția)