avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua Am lucrat in Germania 7 luni ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua Am lucrat in Germania 7 luni (17.01.2024-30.07.2024) ...

Buna ziua
Am lucrat in Germania 7 luni (17.01.2024-30.07.2024) ,am depus actele in aprilie pentru alocatia copiilor la familienKasse .Am fost personal la ei la sediu ,am mai dat niste acte ce le lipseau la dosar ,am trimis si fisa fiscala pe anul 2024 si tot timpul la telefon imi gaseste cate un motiv si tot ma amana ca sa nu obtin nici un ban.
Unde ma pot adresa, va rog frumos ,a trecut un an si mi-am pierdut rabdarea cu ei.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Alocatii europene nicpity nicpity Buna ziua!Am si eu mare nevoie de cateva precizari,sfaturi din partea dumneavoastra.O sa incep cu o scurta prezentare a situatiei in care ne aflam.Sotia mea ... (vezi toată discuția)
Alocatii europene carare marioara carare marioara BUNA SEARA am sii eu o intrebare ptr cine este in masura sa-mi raspunda Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea ... (vezi toată discuția)
Plata alocatiei de stat pentru copil suspendata ibr_suhaib ibr_suhaib Buna ziua, O intrebare cu care cred ca multi romani care sunt plecati in strainatate se confrunta in ziua de azi: Sunt plecat in Germania din septembrie ... (vezi toată discuția)