avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... ALOCATII EUROPENE
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

ALOCATII EUROPENE

BUNA SEARA
am sii eu o intrebare ptr cine este in masura sa-mi raspunda Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea formularului E411 daca sotul meu lucreaza in germania cu acte in regula sii are contractul pe un an .Poate beneficia copilul de alocatie europeana???
Cel mai recent răspuns: ContSters56778 , utilizator 22:27, 26 Septembrie 2009
Daca sotul este angajatul statlui german, el este cel care trebuie sa faca demersurile pentru obtinerea alocatiei in Germania, nu dv. deoarece nu sunteti titulara contractului de munca.
Sotul e angajat direct la un angajator german? Nu e detasat sau ceva de genul asta?
BUNA SEARA

Da sotul meu este angajat la un angajator german cu toate actele in regula. Nu e detasat. Acolo e angajat are contract incheiat pe un an de zile dupa care i se face contractul pe perioada nedeterminata.
Atunci sotul trebuie sa se intereseze in germania.
Sau personal la familienkasse sau prin angajator.
Probabil ca va trebui sa faceti dovada ca a-ti renuntat la alocatia din romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie europeana PAMELUS PAMELUS BUNA SEARA am sii eu o intrebare ptr cine este in masura sa-mi raspunda Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea ... (vezi toată discuția)
Alocatiile europene pt copii inlineasofa inlineasofa Unde trebuie sa ma adresez ptr .plata alocatiei europene dupa complectarea formularului E411 daca sotul este cetatean italian si lucreaza in Romania, sotia ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana irina37 irina37 Buna ziua,deranjez cu cateva intrebari.Am 2 copii o fata de 11 ani si baiatul de 13 luni si suntem in Spania de multi ani atat eu cat si sotul.Fata este ... (vezi toată discuția)