avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Vechime societate pentru credit pe PF
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Vechime societate pentru credit pe PF

Salut! Mă confrunt cu următoarea problemă, doresc să fac un credit de nevoi personale pe persoană fizică însă chiar dacă lucrez cu carte de muncă de aproximativ 11 luni (administrator), firma face un an vechime în prima săptămână din martie. Băncile cu care am luat legătura mi-au spus doar ca angajatorul adică firma trebuie să aibă minim 12 luni vechime, aveți idee dacă voi putea aplica acum în martie sau va fi nevoie să mai aștept? Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Februarie 2025
ContAntre1234, utilizator

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit completata gresit ContSters358997 ContSters358997 Buna ziua , Am si eu o problema , am fost instiintat cu 2 saptamani in urma sa ma prezint la politie , toata treaba e urmatoarea : In 2007 ... (vezi toată discuția)
Credit bancar mihaiucu2015 mihaiucu2015 Salutare tuturor ma confrunt cu o situatie din care as vrea sa ies cat se poate de bine dar nu stiu cum sa procedez. Daca am un credit de nevoi personale de ... (vezi toată discuția)
Proiectul prima casa ContSters93166 ContSters93166 salut.sunt casatorita si lucrez de 10 luni(fara carte de munca deoarece am pierdut-o si incerc acum rezolv aceasta problema)am un copil iar sotul lucreaza de o ... (vezi toată discuția)