avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot deconta orice tip de combustibil la cheltuieli pfa ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot deconta orice tip de combustibil la cheltuieli pfa sau numai ce combustibil foloseste masina?

Buna seara! Fac delivery cu masina personala si am PFA. Intrebarea mea este daca pot deconta orice tip de combustibil la cheltuieli sau numai ce combustibil foloseste masina? Multumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 16 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: csobiervin02 , utilizator 10:55, 17 Februarie 2025
Numai ce foloseste masina si mai întâi sa aveți încheiat un contract de comodat făcut pe pfa pentru respectiva masina (cu datele de identificare masina din cartea tehnica -talon).
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa: comodat autoturism / inregistrare diverse documente dorelushu dorelushu Buna ziua.Am PFA de anul trecut , decembrie,comertz cu amanuntul,4782. si am cateva nelamuriri ,daca cineva stie sa raspunda sau a trecut prin ele : 1. Am ... (vezi toată discuția)
Decont cheltuieli autoturism pe baza contract de comodat persona fizica-firma. ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Am o intrebare legata de un contract de comodat pentru un autoturism intre o persoana fizica si o firma. E vorba de acel contract de comodat pentru ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate combustibili 2012 mary_summerdream mary_summerdream Buna ziua, Va rog frumos daca puteti sa imi spuneti cum se fac inregistrarile contabile a unui bon fiscal de motorina, care sunt sumele, un exemplu concret. ... (vezi toată discuția)