avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, Bunica mea a vândut câte jumate de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, Bunica mea a vândut câte jumate de teren și jumate ...

Bună seara,
Bunica mea a vândut câte jumate de teren și jumate de imobil către cei 2 fii în viață. Instalațiile sanitare ale unuia dintre fii se regăsesc îngropate pe terenul celuilalt fiu. Acum, după 27 de ani de la vânzare unul dintre fii a blocat instalațiile de apă și canal și ne obligă să săpăm pe sub casa ( o casă construită în regim unifamilial în 1970). Ce este făcut? Până acum nu am avut nici un fel de probleme situația fiind acceptată tacit. Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Indiviziune anatanase86 anatanase86 Buna ziua; Revin cu o intrebare daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns Suntem 2 proprietari in curte comuna cu terenul in indiviziune si nu ne-am inteles in ... (vezi toată discuția)
Ajutor insolventa Sergiu198906 Sergiu198906 Se da urmatoarea situatie: Intr-un sat, un proprietar asupra unui teren mai mare vinde unei societati S.R.L o bucata de teren. Terenul vandut este inconjurat ... (vezi toată discuția)
Proprietate regimul juridic al unui teren care urmează regimul juridic al constructiei verdeinparat verdeinparat buna ziua, ma confrunt cu următoarea problemă firma \"a\" a construit și a vândut o clădire pe un teren, apoi a vândut-o în anul 1993, pe baza de CVC ... (vezi toată discuția)