avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

indiviziune

Buna ziua; Revin cu o intrebare daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns Suntem 2 proprietari in curte comuna cu terenul in indiviziune si nu ne-am inteles in nici-o privinta si trebuie sa ajungem in instanata, cand s-a facut vanzarea la jumatate de imobil s-a facut cadastru dar si cu o propunere de iesire din indiviziune dar care a ramas la notariat ca o anexa la actul de vanzare fara a se depune si la oficiul de cadastru, omisiunea asta constituind o problema acum, actualii proprietari nerecunoscand-o ca fiind valabila, Intrebarea este daca curtea are o deschidere stradala de 6 m care ar fi latimea legala a caii de servitute tinand cont ca pe acea servitute vor fi si serviciile de natura conductelor de apă, canalizare, salubrizare, gaz sau altele asemenea, a canalelor şi a cablurilor electrice, subterane ori aeriene, după caz, precum şi a oricăror alte instalaţii sau materiale cu acelaşi scop care la momentul respectiv este pe casa celuilalt proprietar, casa fiind in linie dreapta. Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2019
anatanase86, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua am cumpărat un teren cu acces din drum privat pt ... Zalau2021 Zalau2021 Bună ziua Am cumpărat un teren cu acces din drum privat pt care am drept de servitute de trecere cu piciorul și mașina menționat în extrasul CF. Am ... (vezi toată discuția)
Despre dreptul de servitute. locuieslacasa,iar accesul ilam pe ... ingbv ingbv Despre dreptul de servitute. Locuiesc la casa, iar accesul il am pe un drum de servitute, inscris in CF ca fiind drept de servitute de trecere cu piciorul si ... (vezi toată discuția)
Acces utilitati Tamara Cobzariu Tamara Cobzariu Cum este legal sa pot beneficia de toate utilitatile administrative,daca calea mea de acces (drept servitute pietonal si cu autoturismul)este proprietate ... (vezi toată discuția)