avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. În urma unui accident rutier ușor, în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. În urma unui accident rutier ușor, în care eu ...

Bună ziua.
În urma unui accident rutier ușor, în care eu am fost persoana vinovată, au fost întocmite documentele și mașina păgubitului reparată.
La o perioadă de o săptămână sau două săptămâni după accident persoana păgubită fiind și coleg de serviciu, adică o cunosc, mi-a trimis prin aplicația WhatsApp mesaje vocale și scrise de amenințare cu moartea cu și distrugere, adresate mie și familiei mele.
Și în continuare transmite prin intermediul colegilor ce îmi va face el când ne vom întâlni. Mesajele scrise și vocale au fost trimise pe 24/01 2025.
Cine a avut o speță similară îmi poate spune „dacă aș avea vreo șansă să obțin vreun ordin de restricție sau ceva favorabil mie?
Încă nu am făcut niciun demers legal deoarece nu mă aflu în țară.

Alte discuții în legătură

Hartuire pe whatsapp anul2015 anul2015 Buna tuturor. De ceva timp fara nici un motiv intemeiat , o cunostinta de familie o tot hartuieste, jigneste si ameninta pe mama prin intermediul WhatsAp, ... (vezi toată discuția)
Accident ușor nedeclarat la momentul producerii. ce riscă șoferul vinovat? Marian7751 Marian7751 Buna seara. As avea niste intrebari deoarece sunt intr-o situatie mai delicata si nu stiu ce am de facut. Pe scurt acum vreo 3 saptamani in data de 30.10.2017 ... (vezi toată discuția)
Femeie amenințată danielstefan392 danielstefan392 Buna ziua, Prietena mea are la locul de munca o colegă/prietenă care de 2-3 săptămâni este amenințată cu moartea și agrestă de fostul iubit. ... (vezi toată discuția)