avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua,as Dori sa plec in Romania cu copii fara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua,as Dori sa plec in Romania cu copii fara sotie nu are ...

Buna ziua,as Dori sa plec in Romania cu copii fara sotie nu are concediu in data cand am vrea sa plecam!unul din copii are pasaport britanic unul romances!imi trebuie procura sau ceva sa parasesc Uk?multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara! copilul meu are 1 an si jumatate si este nascut in ... Olivia.S97 Olivia.S97 Buna seara! Copilul meu are 1 an si jumatate si este nascut in Anglia are certificat de nastere si pasaport britanic eu asi dori sa plec din Uk in Romania dar ... (vezi toată discuția)
Imputernicire pentru calatorie minor din anglia spre romania milimilagros milimilagros As dori sa stiu daca pot parasi Anglia cu un minor, in conditiile in care am venit aici acum 4 luni pe baza unei procuri facute la notariat , semnata de tatal ... (vezi toată discuția)
Copil cetatean britanic mariusdoroftei mariusdoroftei Buna ziua ,cine ma poate ajuta cu un sfat ,m-am stabilit in Uk din 2008 am o fetita de 2 ani care poseda pasaport britanic ,problema este ca nu sunt casatorit ... (vezi toată discuția)