avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Este vreo problemă dacă am perdut bonul unui client?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Este vreo problemă dacă am perdut bonul unui client?

Este vreo problemă dacă nu am pus bonul unui client care a plătit cu cardul în casă de marcat ?
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:42, 17 Februarie 2025
Ce înseamnă nu l-am.pus în casa de marcat? Nu ati emis bonul sau ati pierdut chitanta de pos?

gi-jane2 a scris:

Ce înseamnă nu l-am.pus în casa de marcat? Nu ati emis bonul sau ati pierdut chitanta de pos?

Da, am pierdut bonul
n-are nimic, apare oricum pe raportul z de la pos.
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Rugaminte gabrielabaran gabrielabaran rog si eu pe cineva avizat sa ma lumineze intr-o problema,din fericire nu sunt contabil:P,sunt inginer:D,dar m-au pus sa le fac contabilitatea primara,acum ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face? - recuperare costuri produs Dissoni Dissoni Buna ziua, ma confrunt cu o problema, am un magazin cu haine de vanzare, a venit un domn care a cumparat produse in valoare de 1300 lei, a \"platit\" cu ... (vezi toată discuția)