avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de ajutor acum cateva zile mi-am luat ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de ajutor acum cateva zile mi-am luat țeapă de la ...

Am nevoie de ajutor acum cateva zile mi-am luat țeapă de la cineva.Este vorba de suma de 100lei dați prin metoda de plata paysafe oare ce este de făcut dacă am conversațiile și am și conturile de socialmedia a acelei persone,pot sa îl dau in judecata și să îmi recuperez bani sau ce este de făcut.
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 10:30, 17 Februarie 2025
Pentru aceasta suma mai mult va va costa chemarea in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tardivitate sau prescriere ? sau nu exista tardivitate si prescriere la actiune ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog foarte mult sa ma lamuriti in legatura cu cateva probleme ce s-ar pune in cadrul unui proces civil. Curtea de Conturi i-a imputat ... (vezi toată discuția)
Am trimis cuiva din germania o sumă de bani drept garanție în vederea angajării, dar s-a dovedit a fi țeapă. am conversațiile și dovezi că i-am trimis banii, cum aș putea să mi-i recuperez? MaximumZ MaximumZ Buna ziua , anu trecut cam pe la sfarsitu lui Noiembrie am fost in Germania si am vrut sa imi caut un loc de munca( lucram dar vroiam altu mai lejer ) si mi-a ... (vezi toată discuția)
Pfa pronosticuri sportive AndreiCosminTips AndreiCosminTips Bună ziua, De câțiva ani buni, joc la pariuri și am avut succes destul de pozitiv. Cam de 2-3 luni, am început să ofer pronosticuri contra cost . Ceea ... (vezi toată discuția)