avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare împrumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare împrumut

Buna ziua/ Buna seara,

Am imprumutat un fost coleg cu o suma de bani dar acesta evita sa mi inapoeze. Specific ca toata suma(le) s-a desfasurat prin intermediul transferului bancar si conversatiile cu el. In mod legal ce pasi as putea urma?
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2025
Fvaltrock, utilizator
Contactati un avocat, trebuie inaintat proces, dupa castigarea acestuia, executare silita.
Intai discutati cu un avocat s il notificati si sa il puneti in intarziere, apoi sa achitati unele costuri ale procesului in transe, poate va intelegeti in cursul negocierii sau la inceputul dosarului. Ar fi o cale mai scurta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare suma de bani imprumutata Maritt Maritt Buna ziua, Puteti va rog sa imi spuneti care sunt pasii ce trebuiesc urmati pentru a recupera o suma de bani? Anul trecut o ruda a imprumutat unui prieten ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin ... Natcar Natcar Buna ziua! Am imprumutat unei persoane in 4 transe bani prin transfer bancar. De fiecare data am mentionat la Detalii Imprumut si asa apare pe OP. Se pare ca ... (vezi toată discuția)
Recuperare împrumut, transfer bancar & dovezi Tre6 Tre6 Am împrumutat prin transfer bancar un ins și am dovezile că mi-a cerut si i-am trimis. Nu mi-aLmai returnat banii și acum nu mai răspunde + blocat număr. ... (vezi toată discuția)