avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada de circulatie expira cand se dispune renuntarea?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada de circulatie expira cand se dispune renuntarea?

Buna ziua! Ce se intampla cu o dovada de circulatie, valabila inca 90 de zile, in momentul in care judecatorul dispune renuntarea la urmarirea penala?

Am dovada valabila pana in Aprilie, procurorul a dispus renuntarea la urmarirea penala, insa acum trebuie saptamana aceasta sa ma prezint la judecatorie pentru confirmare renuntare la urmarirea penala.

Dovada de circulatie expira in momentul in care judecatorul dispune renuntarea sau in momentul in care aceasta expira, fiind scris pe aceasta?

Alte discuții în legătură

Ordonanță clasare dosar penal, ce urmează? manucristina23 manucristina23 Buna ziua, ca urmare a unui accident de circulatie cu vatamare corporala s-a dispus retinerea permisului de conducere si inceperea urmaririi penale. Persoanele ... (vezi toată discuția)
Renuntare urmarire penala SorinRBS SorinRBS Buna ziua, Vineri 08.09.2017 am termen la judecatoria Cornetu pentru renuntare la urmarire penala in legatura cu un dosar de conducere fara permis. Sa ... (vezi toată discuția)
Numere provizorii expirate, suspendare permis, dosar penal soluționat cu nup. ce trebuie să fac mai departe? Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! In iulie 2017,am fost prins cu numerele provizorii expirate si mi s-a intocmit dosar penal si mi s-a suspendat permisul de conducere,dar mi s-a dat ... (vezi toată discuția)