avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am o locuinta proprietate îtro curte comuna cu doa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am o locuinta proprietate îtro curte comuna cu doa famiilii ...

Am o locuinta proprietate îtro curte comuna cu doa famiilii chiriasi a primariei,cu una din familie am avut diverse probleme. Am vrut sa vind si din cauza lor nu pot sa vind,uni ii cunosc alti sau interesat si au aflat ca sunt problematici. Au fost repartizati dupa ce am cumparat locuinta. Ce as putea face? Am fost la urbana si am cerut sa se gaseasca o solutie de separare sau sa-mi dea alta locuinta si mi-au zis ca nu se poate. Pot sa dau urbana in judecata?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aceasta este eterna problemă a curților comune. Depinde și ce fel de probleme vă fac vecinii, pentru că Urbana nu este răspunzătoare pentru faptul că nu puteți vinde apartamentul dvs.
Da dinsi iau repartizat,am mai fost la urbana sa ne plingem si nu au luat nici o masura. Ultima data in 03.11.2024 Deci suntem blocati aici fara a fi nici o solutie?
Cam da.
Depinde de probleme, cum zicea si colegul, nu e clar ce fac, puteti discuta cu un avocat.
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2025
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocupare spatiu comun fara acord prin constructie neautorizata FamiliaRusu FamiliaRusu Buna ziua , ma numesc Rusu si am urmatoarea problema la locuinta parintilor. Poate ma puteti ajuta cu un sfaturi si eventual , daca considerati, prin asistenta ... (vezi toată discuția)
Instiintare plata intretinere pro postal electronica Luchii Luchii Sunt proprietar al uni ap in care nu locuiesc si as dori sa imi trimiti insttintare de plata cu intretinere prima posta electronica ce pot sa Fac sa imi ... (vezi toată discuția)
Sustragere acte de catre sot michaeljohnston michaeljohnston mi-au disparut de la domiciliu actelede proprietate ale casei,separe ca au fost sustrase de sot;as dori sa le declar nule cum procedez?de unde pot solciita un ... (vezi toată discuția)