avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instiintare plata intretinere pro postal electronica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instiintare plata intretinere pro postal electronica

Sunt proprietar al uni ap in care nu locuiesc si as dori sa imi trimiti insttintare de plata cu intretinere prima posta electronica ce pot sa Fac sa imi trimita .ca au spus k nu se poate
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:11, 29 Martie 2017

Ei nu se poate.... Care ar fi motivatia? In ce epoca traiesc acesti oameni?

Totul se poate - fara probleme, este un lucru atat de simplu.
Daca nu o scoateti la capat cu instiintarea prin mail, puteti face plati anticipate - adica faceti o medie a repartizarilor lunare si inmultiti suma cu perioada care va convine.
Daca locuinta este inchiriata, discutati cu chiriasul.
Daca locuinta nu este inchiriata si nu locuieste nimeni acolo, dvs. trebuie sa achitati doar cheltuielele repartizate pe cota parte indiviza de proprietate, adica cam 30-40 lei pe luna, functie de ce fel de locuinta aveti.
Mai puteti sa va informati telefonic despre valoarea sumei repartizate - ori nici telefon nu au?

Discutati despre aceste lucruri cu cei de la asociatie.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula de calcul cu cpi DragosN DragosN Buna seara, Am rasfoit forumul si tot nu m-am prins cum se foloseste cota parte indiviza (CPI) in calculul intretinerii. Exemplu: Caldura scara ... (vezi toată discuția)
Apartamente cu alta destinație decât cea de locuință StRotaru StRotaru In una din asociațiile de proprietari pe care le administrez exista un număr de apartamente cu altă destinație decât cea de locuință, respectiv au fost ... (vezi toată discuția)
Cote intretinere pentru uscatoria inchiriata cocani cocani Uscatoria a fost închiriată unei persoane juridice. La ce cheltuieli ale asociatiei trebuie sa contribuie? Cheltuielile de intretinere ale Imobilului ... (vezi toată discuția)