avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața!Am fost implicat într-un un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața!Am fost implicat într-un un accident fără ...

Bună dimineața!Am fost implicat într-un un accident fără victime(am atins pe cineva din spate),am ieșit pozitiv la drug test și în sânge.Ce pățesc este una din întrebări?A doua întrebare:am fost contactat de firma de asigurări sa trimit o cerere către ei cum s a întâmplat, acum întrebarea mea este :specific ca am ieșit pozitiv la drug test?
Cel mai recent răspuns: GMVX , utilizator 11:08, 17 Februarie 2025
Se va intocmi dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive
Și in cererea care trebuie sa o trimit la firma de asigurări specific ca am ieșit pozitiv?Mulțumesc frumos!

Mihăilă Sebastian a scris:

Se va intocmi dosar penal pentru conducere sub influenta substantelor psihoactive

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident, test antidoping pozitiv. este adevărat că dacă în sânge îmi iese metadonă cât am prescris de medic nu mi se întâmplă nimic? Am făcut un accident,mai exact unul a intrat în mine și când am ajuns la politie la accidente ușoare mi s-a făcut antidoping-ul și mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Canabis la volan. ce se va întâmpla cu permisul meu, la ce mă pot aștepta? GeorgeMarafet GeorgeMarafet Salut , am foat depistat recent de un filtru al poliției conducând un autovehicul pe drumurile publice sub influența canabisului, Nelamurirea mea e in in ... (vezi toată discuția)
Ce inseamnă, concret, "sub influență"? NzEwNWNjYT NzEwNWNjYT Ce inseamnă, concret, \"sub influență\"? Tocmai ce citisem [b]Decizia nr. 365/RC/2020[/b]. Pe scurt, un șofer a fost prins, la un test de rutină, cu ... (vezi toată discuția)