avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am radiat masina primita mostenire, in 2022, si cu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am radiat masina primita mostenire, in 2022, si cu toate ca am ...

Am radiat masina primita mostenire, in 2022, si cu toate ca am dus dovada la ANAF, sunt taxata cu impozit pe masina. Ce e de facut ? Pot recupera taxa ?

Alte discuții în legătură

Pfa radiata inca taxata. lucretiastoian lucretiastoian Pfa radiata inca taxata. In 2005 am deschis un pfa la Iasi. In 2008 am facut cerere de inchidere, in 2010 a fost radiata din oficiu. Am primit recent ... (vezi toată discuția)
Litigiu masina masterd111 masterd111 buna ziua.acum 3 ani am vandut un autoturism cu contract de vanzare cumpare contra sumei de 3000 euro.am radiat masina de la fisc,cumparatorul urmand sa o ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu taxa recuperata,solutii de evitare a taxei la transcrierea pe viitorul proprietar flo1990b flo1990b Buna ziua,intentionez sa vand o masina care are taxa de inmatriculata recuperata de fostul proprietar...am cumparat masina gata inscrisa in 2012 cand nu exista ... (vezi toată discuția)