avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Analiza de risc la securitate fizica - spatii de joaca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Analiza de risc la securitate fizica - spatii de joaca

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati în lamurirea unei situatii. Pentru locurile de joaca situate pe domeniul public, in cvartalele de locuit sau in cadrul parcurilor cu acces nelimitat din oras, este obligatorie sau nu elaborarea analizei de risc la securitate fizica? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: www.rb-riskmanagement.com , Evaluator de risc la securitate fizica 21:55, 17 Februarie 2025
Pentru autorizarea spatiului de joaca, analiza de risc la securitate fizica este obligatorie, in sensul stabilirii utilitatii montarii camerelor de supraveghere.
Informatii utile gasiti aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
si aici: [ link extern ]
Conform HG 301/2012, adoptarea masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor pentru orice categorie de obiectiv, fie de interes public, fie private, se realizeaza in baza unei analize de risc la securitate fizica.
Deci da, și pentru locurile de joaca este necesară întocmirea unei evaluări de risc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 301/2012 cdinu cdinu Va rog sa-mi dati o opinie avizata despre HG 301/2012, versus HG 1010/ 2004. (vezi toată discuția)
Evaluator de risc fizic ContSters243502 ContSters243502 exista evaluator de risc [b]fizic[/b] ? si daca da va rog sa ma ajutati sa inteleg cu ce se ocupa peroana desemnata va multumesc (vezi toată discuția)
Analiza de risc la securitatea fizica dan197 dan197 Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Am un hotel pe care il am conduc si as dori sa stiu daca sunt obligata sa inchei contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)