avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Salut sunt șofer de camion și am avut un accident ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Salut sunt șofer de camion și am avut un accident rutier soldat ...

Salut sunt șofer de camion și am avut un accident rutier soldat doar cu daune materiale ;deși autoritățile nu au hotărât încă cine este vinovat așteptând răspuns în urma declarațiilor făcute la poliție firma mi-a instituit poprire pe salariu și mă amenință cu instanță ca să îi repar daunele la camion fiind o aripă la remorcă unde s-a lovit celălat aș dori să știu dacă acțiunea firmei este corectă din punct de vedere legal dat fiind ca eram în cursă și camionul asigurat

Alte discuții în legătură

Accident camion fara rca andreimt andreimt Buna seara. In urma cu o saptamana am fost implicat intr-un accident rutier in Bulgaria. Am fost dirijat de cineva in timp ce dadeam cu camionul cu spatele ... (vezi toată discuția)
Accident cu camion fara rca george68feb george68feb Buna ziua. Am lucrat la o firma (un patron) 7 luni de zile ca sofer secund pe camion unde mi-a facut contract de munca insa nu l-a inregistrat, pe mine ma ... (vezi toată discuția)
Accident din vina altuia cu vatamare corporala, pagubitul avand rca expirat dani.gujan dani.gujan Buna, va rog sa ne ajutati sa luam o decizie in urmatoarea problema. In urma cu o saptamana baiatul meu a fost implicat intr-un accident rutier, s-a desprins ... (vezi toată discuția)