avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua. Dacă,de pe un cont fals de fb. comunic cu ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua. Dacă,de pe un cont fals de fb. comunic cu o persoană ...

Bună ziua.
Dacă,de pe un cont fals de fb. comunic cu o persoană cunoscută ,fară amenințări sau calomi fără alte neadevăruri sau scopuri ascunse(doar identitatea mea) reprezintă o încalcare a legii ?Care anume ?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:11, 17 Februarie 2025
Buna ziua

Cum adica fara neadevaruri sau scopuri ascunse de vreme ce spuneti ca va folositi de o identitate falsa?

Depinde de ce si cu cine vorbiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am o speță des întâlnită, dar deranjanta, chiar ... Vasile P. Vasile P. Buna seara, Am o speță des întâlnită, dar deranjanta, chiar nelegala despre folosirea unei poze cu mine în uniformă militară de epocă, folosită pe ... (vezi toată discuția)
Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma veti ajuta... aemeth aemeth Ma numesc xxx si apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti indruma pt a-mi rezolva problema.Recent am fost implicat intr-o situatie in care mi s-au ... (vezi toată discuția)
E ceva ilegal sau nu ? Mihai_d9 Mihai_d9 Bună ziua! Am o nelămurire legată de o posibilă situație juridică. Eu mi-am făcut în urmă cu mai mult de un an de zile un cont de facebook special ... (vezi toată discuția)