avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda si plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda si plangere contraventionala

In urma unei amenzi date de politistul rutier stiu ca pot depunere plangere contraventionala,am studiat forumul,am vazut cum trebuie procedat.
In aceasta situatie ma gandesc ca politistul care m-a amendat afla ca eu am facut plangerea in instanta si imi poate face necazuri in continuare,tinand cont ca el mi-ar recunoaste usor masina si motive poate invoca foarte usor,poate din dorinta de razbunare.Intrebarea mea este daca trebuie sa ma tem de aceasta posibilitate.
Credeti ca el,politistul rutier,este instiintat ca procesul verbal nr xxxxx intocmit de el este contestat ?
Cel mai recent răspuns: turkn , utilizator 13:51, 11 Februarie 2010
Acordati interes sporit concret in directia admiterii contestatiei impotriva PV
Daca instanta dispune hotarare in favoarea dvs,normele interne impun obligatii
speciale
in sarcina agentului constatator
Puteti detalia ce inseamna "obligatii speciale"?
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
turkn, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare clarificare situatie fiscala privind obligatiile fiscale (o amenda circulatie in urma cu aprox 3 ani) dansara2002 dansara2002 Buna ziua 1. Va rog frumos lamuriti-ma si pe mine. In urma cu aprox 3 ani am primit o amenda de circulatie pe care am contestat-o, in sensul ca am facut o ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie amenda circulatie rutiera denis30 denis30 Am o mare rugaminte pt cine ma poate ajuta intr-o problema in care sincer nu mai stiu cum sa mai fac sau sa procedez, pe scurt ;Sunt din Iasi si-n data de ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap de amenda? ContSters179979 ContSters179979 [b]Buna seara. Acum 2 saptamani m-a oprit un politist pt.ca nu purtam centura de siguranta.Imi da amenda 67 de lei iar eu nu semnez procesul verbal.Opreste ... (vezi toată discuția)