avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cînd e o hotărîre judecătorească data de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cînd e o hotărîre judecătorească data de instanță și ...

Cînd e o hotărîre judecătorească data de instanță și apoi o contestezi în termen de 15 zile și pierzi unde te poți adresa sa o ataci această hotărîre tu consideri ai dreptate.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:18, 18 Februarie 2025
In raspunsul la contestatia dvs. scrie daca exista cale de atac si unde.
Da.

POPA GHEORGHE a scris:

In raspunsul la contestatia dvs. scrie daca exista cale de atac si unde.

Căile de atac nu se formuleaza la nesfârșit.Nu contează opinia dvs subiectiva despre dreptatea dvs"ci teoretic opinia unui magistrat obiectiv.Inainte de a contesta era bine sa fi consultat un av măcar pt a va formula calea de atac..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanţa mi-a respins contestația în anulare, admiţând excepția ... amad amad Instanţa mi-a respins Contestația în anulare, admiţând excepția tardivității, invocată de intimată sub următorul motiv: „Termenul de 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Termen, temei legal recurs revizuire iccj flory1 flory1 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti care este termenul in care se depune declaratia de recurs la revizuire litigiu de munca, la ICCJ. Este corect sa cer: ... (vezi toată discuția)
Cai de atac impotriva unei hotarari irevocabile lehel_kis lehel_kis Bună ziua!O întrebare:am un proces verbal rutier contestat la judecătorie. În P.V. respectiv nu-mi era trecut localitatea în care am fost oprit de ... (vezi toată discuția)