Va rog sa imi spuneti care este termenul in care se depune declaratia de recurs la revizuire litigiu de munca, la ICCJ.
Este corect sa cer: admiterea revizuirii si desfacerea hotararii date de Curte cu mentinerea Sentinteti date de Tribunal?
In baza carui temei legal se introd act.
Urmeaza sa se redacteze hotararea si ptr a fi in termen intentionez sa depun declaratia de recurs, impotriva inadmisbilitatii revizuirii.
Recursul a fost irevocabil si l-am atacat cu revizuirea.
Acum revizuirea este irevocabila si supusa cai de atac prevazute de lege ptr hot revizuita. Unde prevede legea cum atacam o revizuire asa cum spune art 328 alin 1?.
Caile de atac ar fi recursul.
Iar daca legea prevede altfel, in sensul ca nu pot ataca revizuirea curtii as avea nevoie de un art clar de lege, Ca sa inteleg.
Cu toate ca vi s-a expus raspunsul si in alte topicuri deschise de dvs pe acest subiect ... daca tot invocati articolul din Codul de procedura civila , va pot spune ca impotriva unei hotarari irevocabile nu se mai poate formula nicio cale de atac .. apel sau recurs.
Hotararea Curtii de Apel este irevocabila , iar impotriva acesteia nu se mai poate formula recurs asa cum sustineti dvs ....
Am revenit ptr ca, un av. mi-a recomandat tocmai la dvs pe site, sa fac recurs cat si altii.
In al doilea rand am expus problema tocmai ca sa obtin o trimitere la un art de lege, daca dvs imi spuneti ca nu se poate, nu va contrazic nici pe dvs nici pe cei care au o opinie, ce eu caut este un art de lege care sa scrie acest lucru, o lamurire cu trimitere la lege.
.
Din cate am vazut si am citit , cine v-a raspuns asa ceva a fost doar de dragul de a raspunde .. toti cei care au terminat o Facultate de Drept stiu ca o hotarare irevocabila nu mai poate fi atacata cu apel sau cu recurs ,, ci prin una din caile extraordinare de atac , contestatie in anulare sau revizuire ...
Dvs ati atacat cu revizuire hotararea instantei de recurs - hotarare irevicabila - , C.pro.civ. prevede ca , hotărârea dată asupra revizuirii este supusă căilor de atac prevăzute de lege pentru hotărârea revizuită. ..... ceea ce la dvs nu se mai poate , deoarece hotararea Curtii de apel este irevocabila.