avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara ! În urmă cu 3 sapt am achiziționat un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara ! În urmă cu 3 sapt am achiziționat un Audi a4 ...

Bună seara ! În urmă cu 3sapt am achiziționat un Audi a4 2010 . De la data cumpărării, zi de zi îi găseam numai probleme însă cea mai gravă , la aprox o săptămână, am depistat ca mașina a fost de Anglia , făcându-i conversia volanului , lucru pe care nu mi l a zis vânzătorul . L am sunat fiind în șoc și cu o relaxare mi a spus ca l pot da in judecata daca vreau, el nu mai dispune de bani și nici nu știa de probleme . Ce pot face ? Îl pot da in judecata ? Se merită să țin mașina pe bara pe durata procesului ? Sunt șanse sa mi recuperez banii sau doar pierd timp ? Țin să menționez ca in contract nu avem nici o clauză . Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Viciu ascuns auto sh FlorinAnton FlorinAnton Am cumpărat un auto cu volan pe stânga, nu am știut la data cumpărării, iar acum după 3-5 zile mi-am dat seama.Contctndu-l telefonic pe proprietar,acesta ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumpărare Buzdugan Cristian Buzdugan Cristian Buna ziua ,am cumpărat acum 10 zile o mașină second hand de la o persoană care mi.a garantat că mașina nu are niciun defect. Am facut si o proba cu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier. parasirea locului accidendtului NicuSacaliuc NicuSacaliuc Buna ziua. In primul rand scuze de topic nou, dar nu gaseam unde sa continui discutia dincolo. Sper sa aveti rabdare sa va povestesc ce s-a intamplat, am ... (vezi toată discuția)