avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, prietenul meu cetățean italian , în ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, prietenul meu cetățean italian , în drumul lui ...

Bună seara, prietenul meu cetățean italian , în drumul lui spre România a cunoscut un conațional care printre altele se ocupă de livrare fier acesta din urmă avea o relație cu o domnișoară care fusese acuzata de trafic de persoane în Italia, prietenul meu fiind polițist acesta conaționalul a apelat la el pentru a vedea în ce stadiu se află dosarul. Noi fiind în construcția unei case acesta s-a oferit să ne livreze fierul . Zis și făcut ne-a livrat fierul , prietenul meu a vrut să îi plătească acesta refuzând spunând ca nu e nevoie ca a fost serviciu contra serviciu … acum am primit o scrisoare de la un birou de recuperări . Eu sunt reprezentant fiscal .
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:44, 18 Februarie 2025
Buna ziua, trebuie vazute documentele primite si detaliata situatia, solicitati o consultanta unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reținere AnO123 AnO123 Bună. Scriu aici în speranța că o să mă puteți ajuta cu un sfat și o cale pentru a rezolva situația. Prietenul meu a stat în Italia în perioada ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de acuzare! bogdanalarisa bogdanalarisa Buna seara sunt stresata sifoarte tare speriata!Azi pe data de 18.11.2016 parintii mei au primit o scrisoare din Italia in care sunt acuzata de Prostitutie pe ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de acuzare! bogdanalarisa bogdanalarisa Buna seara sunt stresata sifoarte tare speriata!Azi pe data de 18.11.2016 parintii mei au primit o scrisoare din Italia in care sunt acuzata de Prostitutie pe ... (vezi toată discuția)