avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... As dori și eu să știu ce pași să urmez și de ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

As dori și eu să știu ce pași să urmez și de ce acte as ...

As dori și eu să știu ce pași să urmez și de ce acte as avea nevoie sa radiez fiscal o mașină pe care am înmatriculato in Germania și aici mi-au fost reținute Nr de înmatriculare plus certificatul de înmatriculare. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Ajutor Iura Adrian Iura Adrian deci eu de o luna am cumparat o masina din spania si am inmatriculato pe mine acolo.Acuma doresc sa o inmatriculez in romania .Pot sa radiez masina din spania ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism romanesc inmatriculat in alt stat membru ue sandro sandro Sunt rezident in Germania, iar ieri am inmatriculat autoturismul personal aici pentru ca am depasit perioada de sedere de 185 de zile. La serviciul de ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dupa 4 luni de la dezmembrare dangabrieldiaconescu dangabrieldiaconescu Buna ziua, Am dus la dezmembrare la Remat Vest, in Iulie 2010, o dacie veche avand imputernicire notariala de la proprietarul masinii (tatal meu). Am ... (vezi toată discuția)