avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... SOMAJ TEHNIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

SOMAJ TEHNIC

S-A SCHIMBAT CEVA LA ATRIBUTIILE ANGAJATORULUI VIS-A-VIS DE SOMAJUL TEHNIC? AM AUZIT CA DE LA 01.02.2010 DE CAND ESTE DIN NOU VALABIL SOMAJUL TEHNIC , ANGAJATORUL TREBUIE SA PLATEASCA CEVA CONTRIBUTII? ESTE ADEVARAT?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:38, 11 Februarie 2010
Deocamdata nu a aparut actul normativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic 2010 cstmihai cstmihai Am si eu o intrebare la obiect vis a vis de acesta lege si anume: Daca intri in somaj tehnic pentru o perioada de 3 luni de exemplu se poate ca in acesta ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic in 2010 Salary Protect Consult Salary Protect Consult stie cineva daca s-a prelungit termenul ordonantei pentru somaj tehnic? ma refer la \"somajul tehnic pe o perioada de maxim 3 luni. Cadrul legal : ... (vezi toată discuția)
Se prelungeste oug 28/2099 sau se emite alta? stoica69 stoica69 De la 1 februarie premierul Boc a anuntat ca s-a adoptat un act normativ prin care s-a reglementat somajul tehnic pt.2010. Stie cineva daca este alt act ... (vezi toată discuția)