avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, in baza unei sentite ramase definitive, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, in baza unei sentite ramase definitive, primaria este ...

Buna ziua, in baza unei sentite ramase definitive, primaria este obligata sa elibereze titlul de proprietate societatii pe care o reprezint. Ideea este ca am facut cereri peste cereri Comisiei Locale de aplicare a legii fondului funciar si nu am primt nici un raspuns. Ma pot adresa unui executor judecatoresc pentru executarea sentintei? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gliterunicorn , utilizator 10:35, 19 Februarie 2025
Puteți să vă adresați unui executor judecătoresc sau unui avocat.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta judecatoreasca definitiva privind fondul funciar agricol anda_chis anda_chis buna ziua, printr-o sentinta judecatoreasca definitiva a fost obligata o Comisie locală de fond Funciar a unei Primarii sa radieze o pozitie in anexele ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea sentintei sejc_2010 sejc_2010 Printr-o sentinta definitiva, irevocabila si executorie Comisia locala pentru fond funciar a fost obligata prin sentinta civila sa emita titlul de proprietate. ... (vezi toată discuția)
Daune cominatorii AxinteG AxinteG Buna ziua, Am avut o actiune pe rol la judecatorie care a fost admisa si anume; \\"Obligă paratul la plata de daune cominatorii în cuantum de câte 50 lei ... (vezi toată discuția)