avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua, va rog sa îmi spuneți dacă pe panoul cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua, va rog sa îmi spuneți dacă pe panoul cu reduceri ...

Bună ziua.....va rog sa îmi spuneți dacă pe panoul cu reduceri la un magazin de haine suntem obligați sa trecem și durata campaniei? Și dacă Politia locala are dreptul pentru a verifica corectitudinea afișării preturilor..Mulțumesc.(..Menționez ca a fost control de la ANPC dar nu au sesizat nereguli .nici ca nu e trecuta dura campaniei)

Alte discuții în legătură

Ce drept de control au agentii locali de politie intr-un magazin satesc? Doru Radu Doru Radu Buna ziua, 3 agenti ai politiei locale au venit in chioscul alimentar personal, statut PFA, mi-au pus in vedere sa-mi instalez sistem de alarma in 30 zile, sa ... (vezi toată discuția)
Ma adresez itm sau anpc? alex_dragos25 alex_dragos25 Buna ziua. Am o problema nerezolvata cu fostul angajator. Am fost consultant de vanzari la o companie de retail, cu produse electrocasnice, iar in perioada ... (vezi toată discuția)
Buletin retinut de controlorii ratb ! ileana_c68 ileana_c68 Buna ziua! Ieri seara am luat un mijloc de transport in comun. Nu departe de statia din care am urcat, un grup de controlori a facut semn soferului ... (vezi toată discuția)