avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am fost condamnat cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am fost condamnat cu suspendare ...

Buna ziua! Am si eu o intrebare. Am fost condamnar cu suspendare 1 an si 6 luni. Am fost supravegheat timp de 3 ani pana in martie 2022. La acel moment a fost cerut de catre parchet pentru ca trebuia sa dau o suma de bani sa mi revoce suspendarea dar cerere le fost respinsa au facut apel si la fel cererea a fost respinsa. In legatura cu reabilitare, stiu ca dureaza 3 ani, ar trebui sa fiu reabilitat acum in martie si sa mi se stearga fapta din cazier sau cat o sa mai trebuiasca sa astept?

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept sau judecătorească? Luciann739 Luciann739 Buna ziua In 2013a fost condamnat la 2 ani si 6 luni cu suspendare sub supraveghere si un trrmen de incercare de 7 ani! In 2019 acest termen s a incheiat ... (vezi toată discuția)
Stergere fapte din cazierul judiciar CostelRadulescu CostelRadulescu Cand sunt sterse faptele din cazierul judiciar in cazul unei condamnari cu pedeapsa de 3 ani inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere pe ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare. când voi fi reabilitat? adrianoadi adrianoadi Buna ziua,am si eu o intrbare importanta pentru ca nu pot sa ma angajez din cauza cazierului. in 2008 am primit 1an si 6 luni cu suspendare pe 3 ani si 6 luni ... (vezi toată discuția)