avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Am o întreprindere individuală și am accesat ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Am o întreprindere individuală și am accesat fonduri europene. ...

Am o întreprindere individuală și am accesat fonduri europene. Întrebarea mea este dacă o pot transforma în întreprindere familială iar apoi eu să ies din ea? Eu aș vrea să dau la polițe

Alte discuții în legătură

Se poate transforma o ii in srl-d? visinica visinica Buna seara, Un amic are o II, CAEN 0113 si ar vrea sa stie daca poate fi facuta transformarea in SRL - D pentru a putea accesa fonduri europene. ... (vezi toată discuția)
Buna,as avea o intrebare pentru accesare de fonduri europene ... Bálint Bulucz Bálint Bulucz Buna,as avea o intrebare pentru accesare de fonduri europene submasura6.3 am nevoie de intreprindere familiara sau ce intreprindere ca sa pot accesa proiectul ... (vezi toată discuția)
Sfaturi - fonduri europene alex0909 alex0909 Dragii mei, Dispun de 20-25 mi euro. as deschide si eu ceva, as accesa aceste fonduri, dar e prima data cand aud , si habar nu am ce e de facut. Ce as ... (vezi toată discuția)