avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Sfaturi - Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Sfaturi - Fonduri europene

Dragii mei,

Dispun de 20-25 mi euro.
as deschide si eu ceva, as accesa aceste fonduri, dar e prima data cand aud , si habar nu am ce e de facut.
Ce as putea face?
cine ma poate ajuta?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:47, 12 Octombrie 2011
Pentru inceput trebuie sa va identificati clar care sunt aspectele de care puteti sa profitati din regiunea unde locuiti. Adica lipsesc anumite servicii iar dumneavostra impreuna cu cativa salariati puteti sa faceti acesta treaba? Sau poate o microproductie sau comert? Astea sunt primele necunoscute. Faceti ceva care sa aiba cerere.
pentru a accesa fonduri europene. in primul rand trebuie sa aveti constituit un SRL/Intreprindere individuala sau familiala
in mediu urban exista unele facilitati, in mediu rural, altele.
pentru un bun inceput, la suma pe care o aveti la dispozitie, este necesar si obligatoriu sa analizati si sa identificati domeniile accesibile unei dezvoltari economice, atat personale cat si comunitare.
Fondurile europene se acorda doar pentru dezvoltare!
Daca aveti identificate domeniile atunci puteti obtine date mai concrete la intrebarea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri nerambursabile pentru o afacere cu realizarea de mobilier ? Unknown18 Unknown18 Buna ziua! As dori sa stiu daca pot accesa vreun proiect cu fonduri europene pentru a-mi deschide o afacere care sa aiba ca principal obiect de activitate ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene penru i.i.caen 4120 lucrari de constructii rezidentiale si nerezidentiale spidii99 spidii99 Buna ziua. Am si eu o intrebare saumai bine spus o nelamurire. Poate un I.I. cu domeniul de activitate in lucrari de constructii sa obtina fonduri ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru p.f.a nerambursabil nerambursabil Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata si doresc sa stiu daca pot accesa fonduri europene? Activez in domeniul depanarii aparaturii electronice si ... (vezi toată discuția)