avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ciel conta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ciel conta

buna ziua!
lucrez de doua luni in ciel, la o societate nu prea mare...cand am zis doamne ajuta ca am inceput sa ma descurc in el au aparut probleme...nu am putut sa fac inchiderea de an deoarece imi da o serie de erori.
atunci am refacut din nou socitatea si am zis sa introduc stocurile manual prin universala, jurnale SI (solduri initiale) asa am citit pe un forum. dar aceste inregistrai mi le ia ca rulaje pe luna curenta nu mi le pune solduri initiale!!!!!!
ce trebuie sa fac?
Va rog din suflet sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: rodia , utilizator 17:46, 12 Februarie 2010
Buna ziua
In ciel conta soldurile initiale se introduc astfel:alege-ti la tip jurnal SI (solduri initiale),dupa care la NDS scrie-ti "redeschidere" si la explicatie tot "redeschidere".
Eu asa fac si le arunca in solduri initiale.
Spor la treaba.B-)
multumesc elena, dar tot nu vrea:( ...
Ca sa-ti apara ca solduri initiale trebuie introduse cu data de 01.01.2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune micky81bv micky81bv buna ziua tin o gestiune global-valorica si ma confrunt cu o problema decarcarea de getiune o fac cumulat de la inceputul anului: ... (vezi toată discuția)
Program de emitere bonuri fiscale si facturi gabriela.camelia gabriela.camelia Buna ziua! Reprezint o firma nou-infiintata neplatitoare de TVA in domeniul xerox/vanzare papetarie,etc. Mi-am cumparat casa de marcat Succes M7 care nu are ... (vezi toată discuția)
Decont 300 - am omis o factura ! denisadeniscomdivers denisadeniscomdivers Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca puteti cu un raspuns, am omis la declararea lui 300 o factura cu TVA colectat, factura din 2012, mai pot reface acel ... (vezi toată discuția)